Senioren­activiteiten

 

Stichting J&S Projecten senioren bezoek

Project Erop uit in Zuid

150 senioren in Schiedam Zuid hebben bezoek gehad van Stichting J&S Projecten gewapend met een tablet en lekkere bonbons en de vraag ‘hoe gaat het met u’. Erop uit in Zuid is een samenwerkingsverband van Gemeente Schiedam, Seniorenwelzijn en Stichting J&S Projecten.

Met het project Erop uit in Zuid! willen wij van u, senioren die woonachtig zijn in Schiedam Zuid, te weten komen hoe het met u gaat, hoe u uw buurt en omgeving ervaart. Bent u bekend met de voorzieningen die er zijn of mist u daar iets in. Maar ook of u deelneemt aan activiteiten op het gebied van sport en/of ontspanning. Is er behoefte aan verbetering en heeft u daar suggesties voor. Dat willen we allemaal heel graag van u weten! Want als we alle vraaggesprekken verzameld hebben willen we de uitkomsten daarvan met u delen tijdens een gezamenlijke bijeenkomst. Zo willen wij met u de senioren in de wijk helpen en helpt u ons om onze dienstverlening en aanbod van activiteiten te verbeteren!

Stichting J&S Projecten levert maaltijden aan senioren

Maaltijden en snacks

Onze projecten draaien vaak rondom eten en dat is in deze tijd niet anders. Er worden op diverse momenten in de week gezonde maaltijden bereid en gratis aangeboden aan de kwetsbaren van onze wijk. Er worden ook regelmatig lekkere snacks (hartig of zoet) gemaakt en thuisbezorgd. Mocht jij jezelf of een ander hiervoor aan willen melden bel dan naar onze behoefte-telefoon.

Stichting J&S Projecten nodigt senioren uit voor een manicure behandeling

Manicure

J&S nodigt senioren persoonlijk uit voor een manicure behandeling inclusief een kopje koffie met wat lekkers.

Stichting J&S Projecten organiseert koffie uurtjes

Koffie-uurtje

Op uitnodiging samen aan de koffie en wat lekkers en een goed gesprek. Ontmoet elkaar tijdens een ongedwongen sfeer.

Stichting J&S Projecten


Groenelaan 38a
3114 CH Schiedam


NL83INGB0006751278

KvK 62371894

Contactinformatie

06-53283235
06-41045627‬‬
email

© 2015-2021 Stichting J&S Projecten. All Rights Reserved.